Selge bolig?

Våre eiendomsmeglere har god lokalkunnskap, og lang erfaring med å selge bolig i Røyken og omegn. Vi sikter på at du skal føle deg trygg i salgsprosessen, og få mest mulig ut av din bolig.

Befaring

Våre eiendomsmeglere går nøye igjennom boligen sammen med deg, og vurderer eiendommens muligheter i dagens marked.

Boligssalgsrapport

Dette er et viktig salgsverktøy, og vi legger mye arbeid i salgsoppgaven, som skal gi et positivt og komplett bilde av boligen.
Vi innhenter dokumentasjon fra kommuner, tingslysningsmyndigheter, banker eller låneinstitusjoner, og forretningsfører. Hvis det er ønskelig bestilles også takst, boligsalgsrapport, eller leilighetstest.
Det er viktig for oss å presentere boligen på en best mulig måte, og vi innhenter en profesjonell fotograf til både fasade- og interiørbilder, som brukes i salgsoppgave og annonser.

Annonsering

Boligene annonseres på Finn.no, og i lokale aviser etter kundens ønske.

Etter annonsering

Visning

Våre eiendomsmeglere er til stede under visningen. Vi sørger for alt salgsmateriell, og skilter grundig når du skal selge bolig. Vi følger opp interessenter og budgivere, i tillegg til at vi avklarer eventuelle forbehold og kontrollerer finansiering.

Kontraktmøte

Etter budrunden møtes partene i våre lokaler i Røyken, slik at vi kan gå gjennom kontrakten grundig med begge parter.

Overtagelse og oppgjør

Når kjøper har betalt inn kjøpesummen, inklusive omkostninger, kan boligen overtas. Vi sørger for at oppgjøret går raskest mulig. Slik unngår du dyr mellomfinansiering når du skal selge bolig, og du har kjøpet nytt.