Kjøpe bolig?

Vi er spesialister på kjøp og salg av boliger i Røyken og omegn.

Hvordan gjøre en god bolighandel?

I jakten på drømmeboligen er det lurt å starte tidlig. Ta deg god tid, og bruk internett aktivt. Dette er en rask og effektiv måte å få oversikt over boligmarkedet. Vi er spesialister på kjøp og salg av boliger i Røyken og omegn.

Finansiering

Det er mye å spare på å sjekke de forskjellige rentetilbudene før du skal kjøpe bolig. Sørg for å få et finansieringsbevis så tidlig som mulig, så vet du hvor langt du kan bli med i budrunden.

Hvis du har en bolig fra før, anbefaler vi deg også å be om en verdivurdering av denne, før du legger inn et bud på en ny bolig. For alt du vet kan din bolig ha steget i verdi siden sist, slik at du stiller sterkere i boligmarkedet når du skal kjøpe bolig.

Ta kontakt med våre eiendomsmeglere for å få en verdivurdering, eller spør oss gjerne om et gunstig lånetilbud.

Boligssalgsrapport

Ta gjerne med fagfolk når du skal på visning, og les nøye gjennom boligsalgsrapporten. Det er helt greit å ringe takstmannen, dersom det er noe som du er usikker på. Det er også mulig å få et prisoverslag på utbedringer, som er oppgitt i boligssalgsrapporten. Det er viktig å føle seg trygg når en skal kjøpe bolig, og våre erfarne eiendomsmeglere kan hjelpe deg i prosessen for å finne din drømmebolig.